Startsidan  Om mig  Kontakta mig

Mina inspirations-bloggar och lite tankar

Jag har ganska mycket recept på lager nu men jag tänkte spara de idag och göra ett inlägg om de bak-bloggar som inspirerar mig till att fortsätta att baka & vara skapande på mitt alldeles egna lilla sätt!Min absolut favorit-blogg inom bakning är Passion4Baking.com, en mycket inspirerande och söt blogg med stor variation på recept. Den innehåller så mycket vackra färger, mönster och dekorationer som gör att man bara vill rensa hela köket och baka allt man känner för!En annan blogg som verkligen inspirerar mig är Tartspecialisten.se (Tårtspecialisten). En supermysig tjej som bakar fantastiskt läckra tårtor, cupcakes & andra bakverk! Hennes bakning är avancerad och mycket detaljerad och rik på glada färger. En härlig bak-blogg helt enkelt!Och så sist, men inte minst så har vi Sotasaker.com, en extremt charmig bak-blogg som jag nyss klickat mig in på! Denna unga kvinna har precis kommit ut med recept-boken "Söta saker". Hennes blogg är sådär mysigt hemtrevlig och hennes bakverk likaså!

Besök dessa 3 bloggar och bli inspirerad du också!
Det är viktigt att hela tiden hitta saker som gör oss motiverade till att fortsätta hålla på med det vi brinner för, så att vi kommer någonstans på vägen. Jag tror att man kan bli precis det man vill bli om man hittar tron på sig själv och är öppen för att lära sig nya saker, då kan vi alla komma långt!

Min blogg är inte särskilt stor nu, men jag ser den som en chans för mig att utvecklas och längta efter att bli bättre. För när jag ibland går in och kollar vad jag har lagt upp kan jag se saker som jag skulle vilja ändra och göra bättre, samtidigt som jag kan känna mig stolt över allt jag har gjort! Det här med att blogga handlar inte bara om att många ska se det man gör, utan att själv kunna utvecklas och lära sig saker. Bloggen är också ett sätt för mig att få tid med till själv, för allt som jag gör är mitt eget och det är något som jag älskar och brinner för...
Jag hoppas att ni lyssnar till era hjärtan och följer era drömmar. Inga drömmar är för stora att nå.

Varma kramar & kärlek till er!
Glöm inte att ta hand om er själva & era käraste varje dag.

Kommentarer
Postat av: elin & sabine [twofabulous.blogg.se]

Hejsan!

VI är två tjejer som har startat en ny blogg, vi skulle bli glada om du tittade inte :)/E&S

2010-10-07 @ 15:15:17
URL: http://twofabulous.blogg.se/
Postat av: Blossip

men din blogg är precis lika hemtrevlig och mysig att kika in på. :)

2010-10-07 @ 18:00:07
URL: http://blossip.se
Postat av: lovisa

hoppas du har en fin kväll:)

2010-10-07 @ 21:50:16
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Mette

Du har med en fin sida :)

2011-10-25 @ 10:30:35
URL: http://mirabellcupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0