Dan före dopparedan!


Nu har tiden hunnit så långt att det redan är dan före dopparedan!
Hela veckan har vi förberett för julafton här hemma, och allt går som det ska, hihi.
Jag har bakat nötkaka, snickerskaka, knäck, chokladkola, smörkola, mandelklubbor, kolaklubbor, chokladhjärtan och brända mandlar med nougat - ljuvligt! Mamma har bakat stora & fina saffranslängder, mazarinrutor och lite så. Nu står farmor och gör nya knäck. Det blir en söt jul det här, som vanligt. Det är så det ska vara tycker jag, hihi. Celine Dion sjunger så vackert i högtalarna bredvid den stora julegranen!
Julstämningen är på topp...

Ikväll ska vi äta min favorit - rödkol! Med julskinka och dopp i grytan!
Hoppas att alla får en fantastiskt jul,
kraaaaaamar från Natalie


Elfte december, en lång dag

Klockan är 11 på kvällen. Jag har precis satt mig ner vid köksbordet i mitt röd-prickiga förkläde som jag inte orkat ta av. Bakade precis färdigt Snöbollar med vit choklad, kokos, grädde och smör, rullade i florsocker. De ska vi ha imorgon till julfikat med våra vänner, tillsammans med mammas nybakade lussemuffins och chokladrutor. Efter det går vi på julkonsert i stan. Det ska bli mysigt!

Det har hunnits med mycket idag, dagen innan tredje advent. Fotat morbror, moster & kusiner, byggt mitt livs fulaste snögubbe, dragit barnen i pulka tillsammans med mamma, städat, övat juldrama med barnen, fikat, dansat dansmatta och spelat Farmville. Nu har lugnet stigit in här i hemmet. Barnen har precis somnat med "Munken & Kulan" spelandes i bakgrunden. Vi är alla helt slut. Och imorgon är en ny dag med nya tag.
Sen kommer veckan som vi förberett för så länge, då vår älskade julkonsert sker! Det kommer bli en intensiv vecka. Ja du gode...

Men jag älskar det. Sången, musiken, gemenskapen & julen. Och det är allt mitt.

Natti natti
/ Natalie


LOUDTJA. !

Klockan är för mycket för mig nu, det känner jag. Men jag har fastnat så hårt för Rihannas nya album "LOUD", så jag kan inte gå från datorn :'(
( OMG! VAD BRA HON ÄR!!! )
"Why is everything with you so complicaaaated!?"
Den låten skulle min darling kunna sjunga till mig. . . .
Då skulle jag kunna sjunga
"Cause I'm the only girl in the world..."
Ett ♥ till honom för att han står ut med mig!

Världen är vit här i min lilla by, det är så myyyysigt.
Och det är bara 20 dagar kvar till jul!

Nu måste jag snart sova, så att jag orkar med morgondagen!
Natti natti kära läsare, (jag & du, Joseph).
PUSSEN PÅ ROOOOOOMPAAAHN!!!

RSS 2.0